Inleiding

Op dit moment ben je als projectgroep klaar met de implementatie van de BedSense en wordt het tijd om het beheer over te dragen naar iemand binnen de organisatie die proceseigenaar gaat worden, zodat je als projectgroep officieel het project kunt opleveren.

Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de BedSense effectief wordt beheerd, onderhouden en geoptimaliseerd binnen je organisatie.

Een proceseigenaar is iemand die verantwoordelijk is voor een specifiek taak of werkproces in een bedrijf. Ze zijn belangrijk omdat ze zorgen dat dat taak goed wordt gedaan en dat er niets misgaat. Ze houden ook in de gaten of het beter kan en proberen verbeteringen aan te brengen. Als er regels zijn waaraan ze moeten voldoen, zorgen ze dat dat gebeurt. Kort gezegd, ze zorgen dat alles soepel verloopt en dat er geen problemen ontstaan in dat deel van het werk.

Doelstelling

Binnen je organisatie is een proceseigenaar voor de BedSense vastgesteld en lever je als projectgroep het eindresultaat van de implementatie op aan de proceseigenaar.

Checklist/ stappenplan

Om een proceseigenaar aan te stellen, volg deze stappen: